| Kahevõitluse tund | |
|
+6Valkryie Ivy Hemlock Rachel Olivia Hemlock Jack Devil Carolyn Emily Steward Kyle Caleb Turman Andrew James Bettley 10 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Carolyn Emily Steward 5. Klassi õpilane
Postituste arv : 36 Join date : 04/08/2011
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Kolm Aug 10, 2011 1:22 pm | |
| Emily ehmatas ja lähenes Kyle'ile 'Mina ja viiendaelemendi taltsutaja?!' mõtles ta ja jalutas siis vaikselt keskele. | |
|
| |
Kyle Caleb Turman 5. Klassi õpilane
Postituste arv : 19 Join date : 05/08/2011
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Kolm Aug 10, 2011 1:44 pm | |
| ''Ära muretse, kui ta hakkab sulle liiga kõvasti haiget tegema, ma kaitsen sind.'' sosistas Kyle Carolyn'ile ja muigas õrnalt.
Viimati muutis seda Kyle Caleb Turman (Kolm Aug 10, 2011 1:46 pm). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Isis Nigra Nox 6. Klassi õpilane
Postituste arv : 106 Join date : 31/07/2011 Age : 31
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Kolm Aug 10, 2011 1:45 pm | |
| Isis ootas huviga mis edasi saab ning kallutas pead kergelt paremale poole ning vaatas ootavalt Hal'i. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Nelj Aug 11, 2011 2:54 pm | |
| Emily seisis ja ootas Hal'i ta tundis kuidas ta jalad värisesid hirmust aga proovis seda mitte väga välja näidata 'Kaua tal läheb?!' küsis Emily enda käest ja vaatas poissi kellega ta võitlema pidi. | |
|
| |
Halistorn Erebus Reaper 5. Klassi õpilane
Postituste arv : 30 Join date : 06/08/2011
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Laup Aug 13, 2011 10:05 pm | |
| OT: sry ._.
Astudes rohkem keskele tundis noormees, kuidas ta sõrmed elektriseeruvad ning muigas kergelt tavapärase mõnusa kiheluse üle kätes. Viitsimata midagi erilist teha saatis ta tüdruku poole järjest kolm 'elektrikiirt' mis särisedes võõra poole kihutasid ja teda võrguna ümbritsesid. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 5:25 am | |
| Carolyn oli segaduses, ta polnud ültse harjunud elektrit tõrjuda. Carol sulges silmad ja hakkas koostama suurt tulepalli. Kui tule pall oli piisavalt suur paisutas ta seda natuke ja vaatas, et elektri võrk hävitus. Carolyn muigas ja hakkas siis tulepalle poisi pihta saatma. | |
|
| |
Ronald Logan Wing 4. Klassi õpilane
Postituste arv : 25 Join date : 12/08/2011
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 8:20 am | |
| Logan koputas uksele. Ta oli kõvasti hilinenud, kuna ta ei leidnud klassi. Poiss astus sisse ja ütles: "Tere! Vabandust, et hilinesin, ma ei leidnud klassi." | |
|
| |
Andrew James Bettley
Postituste arv : 44 Join date : 07/08/2011
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 8:23 am | |
| James noogutas ''Pole midagi.'' pomises ta ning jälgis võitlust. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 8:26 am | |
| Logan proovis üles leida rivi, kus olid tuletaltsutajad ning muundus lõviks, et näha, kuidas võitlus läheb. | |
|
| |
Andrew James Bettley
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 8:53 am | |
| James pöördus poisi poole ''Miks sa lõviks muutusid?'' küsis James lõvilt ja uuris teda. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 8:58 am | |
| "Muidu ma ei näe. Ma olen pime. Kuigi ka lõvina on natuke halb, kõik on udusevõitu," seletas Logan möirgava häälega. Ta pööras pea tagasi võitluse poole ja jälgis võitlust. | |
|
| |
Andrew James Bettley
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 11:26 am | |
| ''Sa hakkad siis lõvina võitlema?'' küsis James Logan'ilt ja jälgis võistlust. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 12:00 pm | |
| Vaadates, kuidas elektrivõrk hajus saatis noormees iga temapoole heidetud tulekuuli vastu enda jõu omad ning jälgis, kuidas need õhus plahvatasid. Silmadega üle vastase libistades silmitses ta neiu huuleneeti mille lihtsa mõttevälgatusega üleni magneetiliseks muutis jälgides siis muigega, kuidas enamus metallist esemeid olenemata suurusest selle poole kihutasid ja ostus eest ühe haamri teelt mille kavatsus tundus olevat vastu neiu nägu lennata. | |
|
| |
Kyle Caleb Turman 5. Klassi õpilane
Postituste arv : 19 Join date : 05/08/2011
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 12:31 pm | |
| Kyle jälgis kogu seda võitlust põnevusega ja kui ta nägi, et haamer hakkab Carol'i poole lendama ja Carol midagi ei tee, et seda tõrjuda jooksis Kyle ta ette ja valmistas suure tulemüüri enda ette ning ajas haamri maha ''Miks sa midagi ei teinud?'' küsis Kyle Carolyn'i käest ja läks keskelt ära jälle. Carol eemaldas enda needi kiiresti ja hakkas siis Hal'i poole jooksma ning ajas ta ette suure tulest kilbi ning lasi selle lahti. Carol taganes ja pani ühe leegi endale ühte kätte juba valmis. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 12:51 pm | |
| OT : what... ?
Halistorn põrmustas tulemüüri kiirelt jälgides nüüd ilma needita tüdrukut kerge muigega, " See neediauk näeb veel hullem välja kui su neet. " Teravmeelitses ta, kuid ei rünnanud oodates mida plika sellepeale ette võtab. Noormees ohkas vaikselt ning kogus kokku umbes veerandiku oma jõust olles valmis võitluse lõpetama paari toreda välgunoolega, kuna mees tõepoolest ei viitsinud enam mängida. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 1:17 pm | |
| "Ma arvan küll... Ma täpselt ei tea. Minuga võib ju midagi juhtuda, kui ma ei näe," vastas Logan õpetajale, samal ajal mõeldes, mis temaga võiks juhtuda, kui ta ei näe. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 1:25 pm | |
| Carolyn naeris ''Ma tean jah.'' vastas ta poisile ning pööras enda pea õpetaja poole. OT: Ma ei viitsinud Carol'i kasutajasse minna niiet ma kirjutasin Kyle'i omas edasi sellest mida Carol oleks edasi teinud | |
|
| |
Andrew James Bettley
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 1:26 pm | |
| ''Okei lõpetama teiega ära.'' otsustas James ''Järgmised Logan ja Isis.'' ütles James ning lasi Danny lendama. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 1:28 pm | |
| Logan läks ja jäi Isist ootama. Ta ei teadnud, kas suudab tema rünnakuid ka ära hoida ning seetõttu püüdis enda nägemist teravdada. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 1:45 pm | |
| Carol kõndis Kyle'i juurde ja läks talle võimalikult lähedale ning vaatas Hal'i kellega ta enne võitles ja jäigi teda uurima. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 3:10 pm | |
| Isis astus Jack'i kõrvalt ära otse Logani poole jäädes poisist/lõvist piisavasse kaugusse teatas ta "Kui oled valmis siis ründa." tüdruk tõmbas ennast kergelt krõnksu tõstes käed risti näo ette keerlesid mööda ta käis üles veekeermed mis tema ristatud kätte vahele vormitult hõljuma jäid. | |
|
| |
Andrew James Bettley
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 3:11 pm | |
| Andrew ootas akna peal Danny't ja kui ta lõpuks jõudis koos ämbri veega pani James selle ringi kõrvale, et veetaltsutajatel lihtsam oleks vett võtta. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 3:30 pm | |
| Logan tekitas tulepalli. Kui see valmis oli, siis ta lasi selle tüdruku jalge ette. Siis tekitas ta enda ette väikese tuleseina. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 4:01 pm | |
| Isis kustutas tulepalli, õigemini pani selle plahvatama. Ta seeliku äär sai kergelt kõrvetada, kuid see ei läinud tüdrukule korda. Tänulikult toodud ämbri poole pöördudes tõstis ta seal vee üles, ning läkitas poisi tulemüüri poole. Kõrvulukustava sisinaga pääses suurem osa müürist läbi. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund Püh Aug 14, 2011 6:18 pm | |
| Logan vaatas müüri ja nägi, et see hakkas kustuma. Siis tegi ta aga tulest varda ning üritas selle visata tüdrukule pihta, oodates, et see vastu teda lennates plahvatab. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kahevõitluse tund | |
| |
|
| |
| Kahevõitluse tund | |
|